Soul Talks

Erbjuds på Onsdagar

Samtal från hjärtat.

Det är värdefullt och befriande att ibland få tala med någon utomstående helt förutsättningslöst. Någon med kunskap och erfarenhet som kan lyssna bortom orden. Det blir som att höra sina egna tankar, sin inre källa, den dolda resursen. Genom Soul talk finner man sin inre vägvisare som alltid ger de rätta svaren.

Då och då under livsvägen inträffar en längtan efter förändring. Oftast letar man inte, utan till och med undviker att det, vilket resulterar i att man att rastlöst söker vidare, när man ska stanna och lyssna in..

Det är ofta ett mönster som behöver brytas för att finna den inre ron och tryggheten. Fysiska symtom kan ha uppstått, de är olika för var och en, trots att grundorsaken kan vara densamma.

Min erfarenhet är att dessa symtomen nästan alltid har startat av en känslomässig händelse som triggat igång det som kroppen annars själv klarar att balansera.
Kropp och själ är en odelbar enhet, och varje cell vet vad den andra gör. Tankens kraft är skapande.

Soultalk är metoden som hjälper oss att finna ord på det som kommer från vårt hjärta. Först när vi lever inifrån och ut är vi sanna mot oss själva..

Soul talk är en kombination av

Psykosyntes, en utvecklingsprocess som hjälper oss att organisera och harmonisera våra inre, ibland motsägelsefulla sidor eller delar, som kan innehålla känslor, tankar, impulser, beteenden och fantasier och kan ibland uppträda eller ta över som en egen styrande person, fast vi innerst inne vill något annat. Psykosyntesen bidrar till att harmonisera alla dessa delar till något mera medvetet valt, något som vi innerst inne vill vara och kan bli.

Lifespan Integration, en psykoterapeutisk metod som passar många problem. Metodens fördelar består i att den är snabb, enkel och ger bestående resultat. Det är också en varsam metod som inte återtraumatiserar. Därför används den ofta vid stressrelaterade besvär och posttraumatisk stress. Effekten är bestående, vilket beror på att den ändrar de nurala nätverken i hjärnan. Denna förändring upplevs som en emotionell insikt. Istället för att träna nya tankesätt arbetar Lifespan Integration med det undernmedvetna.