HealthTalks

Samtal för perfekt hälsa

Det är värdefullt och befriande att få tala med någon som har stor kunskap. Med 33 års erfarenhet i bagaget vet jag att alla kan bli bättre. Det primära är att finna orsaken till symtomen och genom olika åtgärder eliminera denna. Hos mig får du konkreta råd för att uppnå och bibehålla optimal hälsa.

Vi samtalar under en timme. Efter en noggrann anamnes finner vi grundorsaken som justeras genom livsstilsråd baserade på helhetsmedicin, immunterapi, homeopati och naturmedicin. Fysiska symtom kan visa sig olika för var och en, trots att grundorsaken är densamma. Sjukdomar som behandlats för längesedan t.ex. med penicillin, kan ligga kvar fördolda, och yttra sig som ett tyst fokus och störa immunförsvaret samt orsaka trötthet. Vissa prov kan rekommenderas och tillkommer då.

Vi vet att stress orsakar stela muskler, dålig cirkulation, mineralobalanser, trötthet, sömnlöshet, olust och behöver åtgärdas med livsstilsråd, ändrad näringsstatus och nya rutiner. Även en känslomässig händelse kan trigga igång det som kroppen annars själv klarar att balansera. Kropp och själ är en odelbar enhet, och varje cell vet vad den andra gör.

Välkommen att mejla info@yvonnehenningsson.com för bokning.

Konsultation (digitalt) 1 timme 1095:- (inklusive moms).
Uppföljningssamtal rekommenderas efter max 6 veckor , 1 x 30 minuter á 500:- per samtal. Utförlig sammanfattning av samtalet med livsstilsråd ingår och mailas efteråt.

Varmt välkommen!