Spanien

En magisk vecka i vackra Andalusien

Oktober 2025

Varva ner

Välkommen till ett unikt hälsoretreat som ger dig de bästa förutsättningarna för njutning och inspiration.
När sinnet tillåts varva ner på detta sätt, tar kroppen tillfället att reglera, reparera och regenerera sig.
Vi bor vackert och blir serverade goda, näringsrika rawfoodmåltider varje dag.
Med professionell ledning i meditativ tillvaro, inträder snart lugn och harmoni i både kropp och sinne.

Vetenskap och visdom

Yvonne delar sin evidensbaserade kunskap och långa erfarenhet inom funktions/helhetmedicin. Över tjugotusen patienter liksom många möten med världens kändaste hälsoexperter och visa män har satt djupa avtryck och stundtals gett omvälvande upplevelser.
Forskningen går framåt och råden förändras därefter.
Tidigare trodde man att generna bestämde vår möjlighet till hälsa eller ohälsa. Nu vet man att livsstilen är 95 & och att generna endast bidrar med 5%. Därigenom blir vi vår egen lyckas smed, vår egen förebyggande doktor. Genom våra dagliga val kan vi alltså bygga en framtid med perfekt hälsa och ett rikt liv.
Ett nytt paradigm är runt hörnet, få tips och tankar hur du navigerar inför den nya tidsåldern.

Maten

Vår duktiga kock förser oss med nyskördade råvaror, tillredda med kärlek och varsamhet som kulminerar i en sprakande färgsymfoni. Varm mat erbjuds också, vi individanpassar. Allt som serveras är fritt från gluten, laktos och socker .
Grundläggande för att kroppen och inte minst för hjärnan ska kunna bilda nya friska celler är ett balanserat spektra av mineraler, vitaminer, spårämnen, fettsyror och fytoämnen. Likaså behöver magens och tarmens mikrobiom få sin älsklinsföda, en glad och tillfredställd tarmflora tillverkar då serotonin, vitaminer och vällusthormoner till oss.

Veckans program

Dagen inleds i soluppgången, då vi försiktigt väcker kroppen med uppmjukande rörelser. Vi ökar flexibiliteten med lättyoga, qi qong och kinesisk medicin, en transformerande kombo.
Serien är enkelt, föryngrande, och lätt att lägga till rutinen hemma. Efteråt avnjuts den goda frukosten.

Snart blir det dags för förmiddagens sammankomst med Yvonne. Under ca två lektionstimmar djupdyker vi i både vetenskap och visdom med rubriken: ”Happy.Holy.Healthy”.
Lunch, sedan vila och egentid.
Sköna naturpromenader i bergen under tystnad, liksom stillhet i sanden vid havet ökar din inre ro och ger dig nya visioner om ditt liv. Alla aktiviteter är valfria.
Man kan också boka avslappnande massage, enskilda samtal och simma i kristallklart vatten.
Efter den goda middagen en stund med Yvonne, meditativa och upplevelsebaserade övningar. Kvällarna får varierat innehåll med anpassning till gruppens önskemål.

Meditationer

Att bara vara är något vi inte vi tycker oss ha tid med hemma. Här vill vi anamma känslan om hur den nya dagen ännu är ett oskrivet blad, och den fyller vi bara med vad vi för stunden behöver. Det finns tid att bara vara, så allt får landa i sin egen takt. Det dyrbara nuet är den enda tid vi har, dåtiden är passerad och framtiden får vi snart nog besöka. Ledda meditationer berikar vistelsen.

Resultat. Det magiska talet sju

När våra tankar stillar sig, kan vi lyssna inåt. Agerar vi på intuitionen, tar vi alltid derätta besluten. Dr. Joe Dispenza har vid upprepade tillfället genomfört hjärnanscanning, av en slump registrerades att de som deltagit på hans kurser under just sju dagar, fick de bästa resultaten. Inte, fyra, inte tio, men sju dagar. Ju oftare vi upprepar det nya på hemmaplan, ju mer sitter det, och ersätter det, som inte längre gagnar oss.

• En veckas boende/ i delat rum/ i en rymlig vacker villa nära havet.
• Föreläsningar. Kurskompendie. Workshops. Rörelse och meditation.
• Happy food för mental och kroppslig balans.
• Utflykt. Vandringar. Möjlighet att boka massage och personlig vägledning.
• Max tio deltagare. Trevligt att ta med väninna.

Intresseanmälan

Vid intresse, mejla dina kontaktuppgifter så får du veta mera.