Ayurveda i ny tappning

Individuell hälsa för energi och inre styrka
Helgen 21-22 juli 2023

Varmt välkommen till en utvecklande och spännande helg då du får möjlighet få ta del av Indiens mångtusenåriga läkekonst.

Rubriken Ayurveda i ”ny tappning” innebär att grunden i läkekonststen är samma, men vissa tekniker har utvecklats och anpassats för vårt nuvarande ofta pressade liv och tuffa utmaningar. Du kommer att få ökad förståelse för dig själv som unik person. Likaså ingår konkreta individuella tips om hur du integrerar dina nya val och rutiner i vardagen.

Vi är ju alla olika och unika, såklart passar inte samma kost för alla, inte heller samma dygnsrytmer. Dygnsklockan innebär att kroppen aktiverar olika organ under olika tider på dygnet, en värdefull kunskap som du får som en extra bonus. Många av oss har  kommit helt ur synk med Moder Jord, då vi numera istället går efter våra yttre klockor vilket ger ökad oro och trötthet.

Min förhoppning är också att du kommer att förnimma själva själen i den urgamla visdomen, speciellt under de sköna och enkla meditationstekniker som är en viktig del i Ayurveda. Tankesurret minskar och sinnet känns klarare.

UR KURSPROGRAMMET

  • Tester som ger självkunskap, grunden för de individuella valen.
  • Hur man kan leva i en stressig tillvaro och ändå känna inre lugn.
  • Vilken typ av kost, kryddor, örter och livsstil passar just dig?
  • Hur samverkar du bäst med kroppens mikrobiom?
  • Fördjupande kunskap naturens vilda blad och läkande kraft.
  • Övningar i aromaterapi för fysisk och emotionell balans.
  • Workshops om våra fem sinnen.

Tider: Lördag: 09.30-16.00 och Söndag: 10.00-14.30

Kostnad för helgen: 1995:-

Vad ingår?  Kompendium. Indisk sjal. Lunch under lördagen. Fikapauser med läkande örtteer båda dagarna. Tips på bästa kosten, kryddorna, örterna och val av de viktigaste basvarorna att ha hemma.

Plats: Smygehamn

Intresseanmälan till: info@yvonnehenningsson.com