Ayurveda i ny tappning

Individuell hälsa för energi och inre styrka
Helgen 20-21 juli 2024

Varmt välkommen till en utvecklande helg i vacker miljö! Ayurveda, även kallad “The Science of Life” ger oss ett personligt och livslångt helhetskoncept för vital balans i både kropp och sinne.

Rubriken Ayurveda i ”ny tappning” innebär att grunden i läkekonsten är samma, men vissa tekniker har utvecklats och anpassats för vårt nuvarande ofta pressade liv och tuffa utmaningar. Du kommer att få ökad förståelse för dig själv som unik person. Likaså ingår konkreta individuella tips om hur du integrerar dina nya val och rutiner i vardagen.

Vi är ju alla olika, därför passar såklart inte samma kost för alla. Många av oss har också kommit helt ur synk med Moder Jords dygnsrytm som rubbar den goda sömnen. Detta innebär att kroppens naturliga reningscykler inte fungerar optimalt, vilket leder till ökad trötthet, hjärndimma och sämre immunförsvar. Denna förståelse bidrar till vikten av att justera vårt ”eget” dygn att vara i linje med vår kropps intelligens.

Min förhoppning är också att du kommer att förnimma själva själen i den urgamla visdomen, speciellt under de sköna och enkla meditationstekniker som är en viktig del i Ayurveda. Tankesurret minskar och sinnet känns klarare.

UR KURSPROGRAMMET

  • Tester som ger självkunskap, grunden för de individuella valen.
  • Hur man kan leva i en stressig tillvaro och ändå känna inre lugn.
  • Vilken typ av kost, kryddor, örter och livsstil passar just dig?
  • Magen i centrum, få perfekt matsmältning & starkare immunförsvar.
  • Varför och hur vi kan använda naturens vilda blad som läkande kraft.
  • Prova och finn just dina dofter för emotionell balans.
  • Våra fem sinnen, portarna till yttervärlden som påverkar vårt liv.

Tider: Lördag: 09.30-16.00 och Söndag: 10.00-15.00

Kostnad för helgen: 1995:-

Vad ingår?  Kompendium. Lunch under lördagen. Fikapauser med läkande örtteer båda dagarna. Tips på bästa kosten, kryddorna, örterna och val av de viktigaste basvarorna att ha hemma.

Plats: Smygehamn

Intresseanmälan till: info@yvonnehenningsson.com